Intensieve cursus Nederlands Premium in Brussel

vanaf €795 excl. btw

Ontdek onze intensieve premium Nederlandse cursussen!

Wil je jouw Nederlands naar een hoger niveau tillen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze intensieve premium Nederlandse cursussen bieden een effectieve en gestructureerde leerervaring om snel vooruitgang te boeken in het Nederlands.

Onze dagcursussen vinden elke weekdag plaats van 9.30 tot 11.30 uur en omvatten een totaal van 20 uur les verdeeld over 2 weken. Je kan je ook voor een langere periode inschrijven, 4 weken, 6 weken, of meer. Bovendien profiteer je met de Premium formule van 4 privésessies gepersonaliseerde taaltraining om jouw leerproces te versnellen en je specifieke taalnoden aan te pakken. Deze privésessies zijn ideaal voor professionals die zich willen voorbereiden op een presentatie, een taalexamen, of simpelweg hun taalvaardigheden willen versterken.

Onze taalcursussen worden aangeboden in de Europese wijk in Brussel. Je kunt genieten van hoogwaardig taalonderwijs en een bruisende omgeving die jouw leerervaring verrijkt.

Zou je graag een presentatie voorbereiden, of heb je binnenkort een taalexamen? Dan is onze premium formule de aangewezen keuze. Ontdek vandaag nog hoe onze intensieve premium Nederlandse taalcursussen jou kunnen helpen jouw taaldoelen te bereiken!

Wat onze studenten zeggen

Blijf op de hoogte van het actuele aanbod van
BXL Academy!!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Contacteer ons

Kunstlaan 19 AD bus 14
1000 Brussel

Volg ons

© Udesite